WORKSHOP

WORKSHOP


Workshop i Craft psykologi

Få en introduktion til Craftpsykologi og lær hvorfor vi får det så godt at at lave håndarbejde. Vi arbejder med mindful håndarbejde og sætter teorier på virkningerne af det vi alle ved virker!


Workshoppen er en introduktion til Craft psykologi samt Mindful håndarbejde, med fokus på, hvordan du kan få mere trivsel i din hverdag.


Dagen indeholder

Introduktion til Craft psykologi som er det teoretiske argument for, hvorfor håndarbejde har en gavnlig virkning på vores helbred.

Desuden arbejder vi konkret med Flow håndarbejde og Mindful håndarbejde, samt træning i at anvende forskellige enkle teknikker som kan bruges i din daglige praksis efterfølgende.

Jeg faciliterer og fortæller om øvelserne og teknikkerne.

Du har endvidere adgang til alle øvelserne online og på video.


Holdstørrelse

Det er muligt at tilmelde sig enkeltvis eller komme som gruppe. Der vil max være 7 personer hvis det foregår hos mig. Hvis det er hos en anden udbyder kan der være flere.


Varighed

Workshops varer ca. 3-5 timer og giver en grundig beskrivelse af håndarbejdets gavnlige virkning på stress og depression. Desuden vil deltagerne selv erfare forskellen på flow og mindfulnes.


Sted

Workshops afholdes hos mig i mit dejlige værksted eller hos en anden udbyder - det kan være garnbutikker eller andre spændende steder.


Pris

450 kr inkl. garn til øvelser samt en let frokost.


Se næste dato for worskhop her.

Anne Kirketerp


Skrejrupvej 6, 8410 Rønde


Email: anne@annekirketerp.dk

Tlf: 60 95 50 77


CVR-nr.: 33685424

© 2017 Anne Kirketerp.

All Rights Reserved.